Skip To Content
FI
Uutuus
Purukumit

Jenkki Professional Cool Lemongrass +Fluoridi 90g

Jenkki Professional cool lemongrass +Fluoridi -täysksylitolipurukumi on makeutettu kokonaan ksylitolilla, eikä se sisällä muita makeutusaineita. Sitruunaruohon makuinen täysksylitolipurukumi sisältää hampaiden hoidossa yleisesti käytettyä fluoridia. Fluoridipitoinen täysksylitolipurukumi tuo tehokasta lisäsuojaa hampaille. Se on helppo vaihtoehto edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä eli hampaan kiilteen kovettumista.

Käyttösuositus on 2 purkkapalaa enintään kolmesti päivässä. Sopii yli 6-vuotiaille, jotka haluavat päivittäistä lisäsuojaa hampaille. 
Kaksi purkkapalaa sisältää 0,23 mg fluoridia.

Purukumilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.

Ravitsemussuosituksissa suositellaan käytettäväksi ksylitolia 5 g tai enemmän päivässä. Saat sen nauttimalla kaksi palaa Jenkki-ksylitolipurukumia kolme kertaa päivässä.
Sokeriton purukumi auttaa neutraloimaan happohyökkäystä. Kokonaan ksylitolilla makeutetun purukumin on osoitettu vähentävän hampaiden plakkia. Plakin suuri määrä on karieksen kehittymisen riskitekijä lapsilla.

Vaikutus saavutetaan pureskelemalla kaksi palaa Jenkki-täysksylitolipurukumia 5-20 minuuttia syömisen tai juomisen jälkeen. Hampaiden reikiintymisen ehkäisyssä tärkeintä on kokonaisuus. Pidäthän hampaistasi muutenkin hyvää huolta.

Käyttösuositus kolme kertaa päivässä 2 palaa = 6 palaa/pvä, sisältää:
0,68 mg fluoridia (19 % päivittäisen saannin vertailuarvosta)
5 grammaa ksylitolia (100 % suosituksesta)
Tuote sisältää fluoridia 8 mg/100 g (230 %päivittäisestä fluoridin saantisuosituksesta)

Pakkauskoko:90g

6 purukumin päiväannosta ei saa ylittää. Ei alle 6-vuotiaille. Tarkoitettu osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa.

EAN-koodi: 6420256016831

Ainesosat

makeutusaine (ksylitoli 68% kokonaispainosta), purukumin perusmassa, aromit, stabilointiaineet (arabikumi, glyseroli), arominvahvenne (E950), pintakäsittelyaine (karnaubavaha), happo (omenahappo), happamuudensäätöaine (natriummalaatit), natriumfluoridi.

Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.

Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia742 kJ /178 kcal
Rasva0.6 g
josta tyydyttynyttä0.5 g
Hiilihydraatit69 g
josta sokereita0 g
Polyolit68 g
Ravintokuitu1.6 g
Proteiini0 g
Suola0.05 g
Fluoridi8 mg (229 %*)

*päivittäisen saannin vertailuarvosta

Erityisruokavaliot

Tuote on

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Sokeriton
  • Luonnonkumiton

Tuote ei sisällä

  • Maapähkinää
  • Pähkinää (sis. mantelin)
  • Kananmunaa
  • Maitoa
  • Soijaa

Tutustu uutuuksiin!

Katso kaikki tuotteet