Skip To Content
FI

Cloettan kevään uutuusmakeiset

Jenkit 1920x1080pix
17.4.2023

Cloettan kevään uutuusmakeisista löytyy niin suussa sulavia suklaaherkkuja, monipuolisesti lakritsia, suolaisen ja makean yhdistelmiä kuin hampaita helliviä Jenkki Enjoy -ksylitolipurukumejakin.

Jenkki Enjoy – uutuuspurukumeissa maistuvat kesäiset tivoliherkut
Jenkki Enjoy Pineapple Slush -ksylitolipurukumin raikas ananaksen maku sekä Jenkki Enjoy Cotton Candy -ksylitolipurukumin pehmeän makea hattaran maku houkuttelevat nauttimaan purukumia jälkiruuaksi aina aterian jälkeen. Jenkki Enjoy -purukumit sopivat erinomaisesti makean mielitekoon ja ne hellivät samalla hampaita. Makumaailma on erityisesti lapsiperheiden mieleen. Molemmilla purukumeilla on Suomen hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Jenkki Enjoy Pineapple Slush 70 g ja Jenkki Enjoy Cotton Candy 70 g -ksylitolipurukumi

TV Mix Laku – markkinoiden monipuolisin lakusekoitus
TV Mix Laku on monipuolinen sekoitus lakritsikarkkeja ja hedelmäisiä makuja. Pussi sisältää mm. SukuLaku- ja PusPus-täytelakritsia, raikkaan omenaista Omppu-lakua, lakurakeita, sokeroituja lakutimantteja sekä lakritsinmakuisia nomppanappeja. Reilun kokoisesta pussista riittää jaettavaa perheen ja ystävien kesken. Karkit on pakattu pussiin, joka on valmistettu 50 % kasvipohjaisesta muovista.
TV Mix Laku -makeispussi 340 g

Mini TV Mix Laku  - lempparilakut pienessä pussissa
Mini Tv Mix Laku on herkullinen sekoitus suosikkilakuja. Pussi sisältää Suomen suosituinta täytelakua SukuLakua, ihastuttavan mansikkaista Mansku-lakua ja perinteistä mustaa revolverilakua. Noin satagrammaiset Mini-makeispussit sopivat mainiosti omaan herkutteluun. Karkit on pakattu pussiin, joka on valmistettu 50 % kasvipohjaisesta muovista.
Mini Tv Mix Laku -makeispussi 110 g

Aakkoset Aito & Hedelmäinen Hedelmäduo – mehukas maku aidoista hedelmistä
Aakkoset Aito & hedelmäinen -karkit sisältävät 50 % hedelmää, mikä antaa makeisille raikkaan ja luonnollisen hedelmäisen maun. Vegaanisten karkkien rakenne on pehmeän pureskeltava ja tutun karkkimainen. Aakkoset Aito & Hedelmäinen Hedelmäduossa on kuusi erilaista hedelmä- ja marjamakuja yhdistävää duokarkkia. Maut ovat vadelma-persikka, appelsiini-mango, omena-mustaviinimarja, mango-passionhedelmä, mansikka-appelsiini ja päärynä-aprikoosi. Karkit on pakattu pussiin, joka on valmistettu 50 % kasvipohjaisesta muovista.
Aakkoset Aito & Hedelmäinen Hedelmäduo -makeispussi 230g

Sisu Pätkä Sitruspippuri – lempeän poltteinen täytelaku
Sisu Pätkä Sitruspippuri on intensiivisen makuinen täytelaku, jossa yhdistyvät tymäkkä pippuri ja pehmeä sitruuna. Sisu-täytelaku on tasapainoinen patukka, joka jättää jälkimakuna sopivan poltteen. Täydellinen valinta pieneen makeannälkään.
Sisu Pätkä Sitruspippuri-lakritsipatukka 14 g

Mynthon ZipMint Vadelma – raikkaan vadelmainen ja pitkäkestoinen maku
Mynthon ZipMint vadelma on sokeriton ja voimakkaasti raikastava 2-kerroksinen puristepastilli. Pastillin kaksi kerrosta muodostavat makuyhdistelmän raikasta minttua ja vadelmaa. Tuote sopii vegaaneille. Käytännöllisen muovirasia ja pienen koon ansiosta pastillit kulkevat helposti mukana. Pastillit on pakattu rasiaan, joka on valmistettu 80 % kasvipohjaisesta muovista.
Mynthon ZipMint Vadelma -pastilli 30g

Tupla Double Layer Banana – rouhea makuseikkailu
Tupla Double Layer Banana -suklaapatukan sisus koostuu herkullisesta vaaleasta banaanin makuisesta nougatista, johon on lisätty paahdettuja manteleita. Kokonaisuuden kruunaa banaanitoffeekerros sekä maitosuklaakuorrutteeseen lisätyt riisikrispit. Tupla Double Layer Banana -patukassa on kaksi rouheaa palaa, jotka tyydyttävät sekä suklaanhimon että lisäenergian tarpeen. Tupla-suklaa on valmistettu Rainforest Alliance -sertifioidusta kaakaosta.
Tupla Double Layer Banana -suklaapatukka 48 g

Royal Suolainen Kinuskikrokantti – suosittu yhdistelmä suolaista ja makeaa
Royal on täyteläinen suklaanautointo, jossa suklaapatukan oma muoto ja maku synnyttävät herkullisen, omanmakuisen kokonaisuuden. Royal on täydellinen suklaapatukka omaan herkkuhetkeen. Royal Suolainen Kinuskikrokantti -patukka sisältää maitosuklaata, suolaisia kinuskikrokanttipaloja sekä pehmeän suolaista fudgea. Royal-patukan suklaa on valmistettu Rainforest Alliance -sertifioidusta kaakaosta.
Royal Suolainen kinuskikrokantti -suklaapatukka 45g

Center Seasalt – suosikkisuklaanapin suolaisempi sisar
Center Seasalt -suklaanapeissa maistuu herkullisen maitosuklaakuoren alla suolaisen täyteläinen toffeesisus. Nappirulla on helppo jakaa ystävien kesken tai nautiskella yksin. Center -täytesuklaaklassikkoa on valmistettu jo vuodesta 1941 asti ja siinä käytetään Rainforest Alliance -sertifioitua kaakaota.
Center Seasalt -suklaanappirulla 78g

Mini TV Mix Laku
Mini TV Mix Laku
Jenkki Enjoy Pineapple Slush
Center Sea Salt Caramel Nappirulla
Royal Suolainen Kinuski